Holiday house in Lorgues, in Provence-Côte d'Azur.

Rating
Our representative Hans has rated this house as category 3/4.
Provence-Côte d'Azur
Distance to airport
Toulon 76 km
Nice 92 km
Distance to
Lorgues 1 km
Draguignan 14 km
Fréjus 37 km
Home and location Fully detached house., Liveable surface area of the residence: 80 m2., Grounds area 500 m2., There are 2 terraces., The interior of the house is neat and comfortable., The residence is 1,5 km from the village Lorgues, The centre of the village is within walking distance., It is a lively and authentic village., The sea is 40 km away, near Sainte-Maxime., A magnificent varying landscape., A very nice area with lots of characteristic villages., It is a region that has a lot to offer, both in terms of culture and nature., There are lots of opportunities for day trips in the area: Gorges du Verdon, Lac de Sainte-Croix., Here there are picturesque villages such as Entrecasteaux, Flayosc, Le Thoronet., The nice city of Draguignan is definitely worth visiting., There is a bakery/bread depot at 1 km., Shops can be found in Lorgues (1,5 km)., There is a supermarket at 1 km, Restaurants can be found in Lorgues., You will come across a lot opportunities for walking in this area., Golf course is 26 km away, in La Motte..
Accommodations The accommodation:
Ground floor:
Living room: sitting area, dining area.
Kitchen.
Bedroom 1: double bed: width 1.40 m.
Bedroom 2: single bed 1: width 0.90 m. single bed 2: width 0.90 m.
Bathroom: shower(s), washbasin(s).
Number of separate toilets 1.
Exterior Area: (500 m2). Patio. Garage.

Garden furniture. 4 Relaxing chair(s). Electrical barbeque.
Interior Cooking rings: 4 gas burners
Fridge: with freezer compartment
Dishwasher
Washingmachine
Oven
Microwave
Television
DVD player
Childrens bed: on demand
Highchair: on demand
Heating: electric heating
Average of the all the customer reviews

This is the average of the reviews per subject, given to this house by earlier tenants, in reply to our polls.

Surroundings of the property

8,2

The inventory

8,0

The garden

8,0

The kitchen

8,3

The beds

8,5

The sitting area

9,3

The sanitary

7,5
Potential extra remarks made with the customer reviews

16-08-2017:
Het huis in Lorgues is ons heel goed bevallen. De ligging t.o.v. het dorp zelf is top. Een kleine wandeling en je staat in het centrum met alle gezelligheid van cafeetjes e.d. Vooral een avondwandeling en daarna een terrasje in het centrum is aan te bevelen. De ligging t.o.v. de vele oude provencaalse dorpjes is subliem. Binnen 20 minuten autorijden kun je je een week vermaken met het bezoeken van prachtige dorpjes. Het huis zelf biedt veel privacy en de prijs versus kwaliteit komt overeen. De inboedel is oudbollig maar in goede staat, dus geen probleem. De tuin om het huis nodigt uit om elk moment van de dag de beste plek te kiezen om lekker te chillen. De eigenaresse die op hetzelfde terrein woont (absoluut geen last en privacy gegarandeerd) gaf ons een tip over de markt op dinsdagochtend in Lorgues. Echt provencaals dus erg leuk. Dit huis is een aanrader voor rustzoekers die mooie dorpjes willen bekijken. Mijn advies aan de eigenaars; nog wel internet toevoegen. Wij gaan waarschij

19-08-2016:
Fijn huis met alle voorzieningen, behalve een zwembad, maar dit is geen probleem. Zwembad in lorgues is op loopafstand en 2 minuten met auto. Omgeving is zeer mooi en veel restaurantjes, cafe's en leuke boetiekjes in Lorgues. Strand is een half uur rijden dus goed te doen. Ontvangst was zeer vriendelijk met fles rose in koelkast en surprise eieren voor kids. Keuken heeft alle voorzieningen en huis was zeer schoon. Fijn was dat bedden al opgemaakt waren en huis ook een grote garage had met wasmachine en ruimte om was op te hangen.

Map

All holiday houses on the map of the region